EL TEU CENTRE MÈDIC A ROSESA Shuiroses des de fa 10 anys amb vosaltres oferint tota mena de medicina:

MEDICINA INTEGRATIVA

 • Medicina de Família i comunitària
 • Medicina tradicional Xinesa.
 • Acupuntura. Moxibustió. Ventoses
 • Medicina bioreguladora
 • Homeopatia
 • Flors de Bach
 • Terèpia neural
 • Dietètica i nutrició

INFERMERIAProtean

RISC CARDIOVASCULAR.

 • Electrocardiograma
 • Valoració cardiològica

SEXUALITAT I GINECOLOGIA

 • Fertilitat
 • Embaraç
 • Impotència

FISIOTERÀPIA

 • Massatge
 • Correns elèctriques i ultrasons
 • Embenats funcionals i neuromusculars
 • Drenatge linfàtic. Linfedema
 • Sohier
QUÈ FEM I TRACTAMENTSEspecialitats

Què fem?

La nostra proposta és la integració de la Medicina Occidental convencional amb la Medicina Tradicional Xinesa, desenvolupant una medicina que hom anomena integrativa i engloba el millor d’ambdues medicines, podent oferir un gran benefici pel pacient. Considerem a la persona en canvi constant amb relació permanent amb l’entorn, fet que ens dóna una visió global del pacient i la seva patologia.

Medicina Integrativa

MEDICINA INTEGRATIVA
MEDICINA INTEGRATIVA
La Medicina integrativa engloba la medicina convencional i la medicina natural, per posar a disposició del pacient tots els instruments possibles per a la seva curació. Es tracta de no menysprear la potencialitat de la medicina natural, acceptant al seu torn, l'enorme paper que la medicina convencional ha tingut en la millora de la qualitat de vida i en la supervivència de la població. Aquest tipus de medicina integral atén els aspectes globals de l'individu; fisiològic, psicològics, nutricionals i socials.
ACUPUNTURA
ACUPUNTURA
Moxibustió, Ventoses, Electroestimulació
L’acupuntura és una especialitat terapèutica de la Medicina Tradicional Xinesa que s’ha practicat i evolucionat al llarg de més de 3000 anys a l’Orient amb molt bons resultats. Allà s’utilitza amb finalitat preventiva mentre aquí a Occident s’utilitza a l’actualitat pel tractament d'aquelles patologies que anomenem funcionals tan físiques o psicològiques.
MOXIBUSTIÓ
MOXIBUSTIÓ
VENTOSES
VENTOSES
NUTRICIÓ
NUTRICIÓ
Basant-nos en els fonaments de la dietoteràpia de la Medicina Tradicional Xinesa que dona una importància vital a tot allò que mengem, com ho mengem, quan ho mengem i a la temperatura que ho ingerim, hem dissenyat dietes estacionals basades en la utilització d’aliments frescos i de temporada, que conjuntament amb una recuperació dels bons hàbits alimentaris es generen dinàmiques sanes en front el menjar que fan que el pacient normalitzi el pes i el pugui mantenir al llarg del temps.
HOMEOPATIA
HOMEOPATIA
És un mètode terapèutic per a la prevenció, alleujament o curació de malalties utilitzant medicaments homeopàtics. L'homeopatia és eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc.) com cròniques (al·lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc.), en infeccions de repetició (gola, orelles, ginecològiques, urinàries ....), i fins i tot en cures pal·liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament d'efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia ...).
TERAPIA NEURAL
TERAPIA NEURAL
La teràpia neural consisteix en l'aplicació de petites dosis d'un anestèsic local, generalment procaina, en determinats punts del cos. Mitjançant aquesta injecció apliquem un estímul inespecífic que estimula el sistema nerviós vegetatiu com a regulador de les funcions d'órgans i teixits per tal de recuperar el màxim equilibri enfront de les alteracions de l'organisme.
MEDICINA GENERAL
MEDICINA GENERAL
La medicina de família o medicina familiar és la disciplina mèdica que s'encarrega de mantenir la salut en tots els aspectes, analitzant i estudiant el cos humà en forma global (teoria holística de la pràctica mèdica) .
A cada país és diferent la seva denominació oficial: habitualment es fan servir les expressions: familiar, de família o comunitària, d'atenció integral, fins i tot amb combinacions entre elles.
A ShuiRoses es realitza un tipus d'exercici professional de la medicina amb un cos doctrinal clar, i delimitat per un conjunt de coneixements, habilitats i actituds. Si bé els metges de família per la seva formació poden exercir el seu treball en diversos camps laborals (serveis d'urgències i emergències, unitats tècniques, etcètera) el seu àmbit natural d'actuació és l'atenció primària.
MEDICINA BIOREGULADORA
MEDICINA BIOREGULADORA
La medicina bioreguladora és una eina més de la que es disposa per a tractar malalties. La medicina bioreguladora és un concepte d'eina terapèutica de medicaments utilitzats d'una manera concreta per tractar les malalties. És una tècnica que utilitza medicaments homeopàtics i intenta mantenir l'estabilitat dels sistemes que regulen l'organisme humà.

Salut de parella

GINECOLOGIA
GINECOLOGIA
OBSTETRICIA I EMBARÀS
OBSTETRICIA I EMBARÀS
INFERTILITAT
INFERTILITAT
UROLOGIA/PROSTATA
UROLOGIA/PROSTATA
IMPOTÈNCIA
IMPOTÈNCIA

Tractaments

Què tractem?

La Medicina Tradicional Xinesa i concretament l’acupuntura, es reconeix per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de 1979 com a teràpia efectiva per les següents patologies que podeu trobar en aquest llistat.

Amb la nostra àmplia gama d'especialitats que oferim junt amb l'acupuntura, podem donar tractament a la majoria de patologies que pateix la societat moderna i que us mostrem a continuació a l'esquerre.

Localitzat

APARELL DIGESTIU
APARELL DIGESTIU
APARELL RESPIRATORI
APARELL RESPIRATORI
CIRCULATORI
CIRCULATORI
DERMATOLOGIA
DERMATOLOGIA
DOLOR
DOLOR
És una de les principals aplicacions de l’acupuntura, al menys una de les més conegudes. S’obtenen molt bons resultats amb lumbàlgia, ciàtica, procesos inflamatoris, artrosi i neuropàties entre d’altres, inclús pot superar l’eficacia dels fàrmacs en alguns casos, podent progressivament anar deixant la medicació.
La millora del dolor amb el tractament amb acupuntura dependrà de la patologia de base que l’origina, el temps d’evolució, la seva intensitat i localització i l’edat del pacient entre d’altres factors. Aquesta millora es pot manisfestar de distintes formes com un descens en la intensitat del dolor, la reducció del nombre d’episodis de dolor i fins i tot la desaparició del dolor.
LESIONS ESPORTIVES
LESIONS ESPORTIVES
SUPORT AL PACIENT ONCOLÒGIC
SUPORT AL PACIENT ONCOLÒGIC
SISTEMA NERVIÓS I PSICOLÒGIC
SISTEMA NERVIÓS I PSICOLÒGIC

Dietes personalitzades

Infermeria

Medicina Estètica

MESOTERÀPIA
MESOTERÀPIA
VARIUS
VARIUS
PEELING
PEELING
ÀCID HIALURONIC
ÀCID HIALURONIC
BOTOX
BOTOX
El seu centre mèdic de referència a Roses. Visiti'ns avui

It may often be problematic for students. As an example, it holds out the prospect of a diet program which truly works. This effortless assumption implies the center of the theory.

College term papers are somewhat more complex than a standard school essay. Standard theories are just wanting, to a substantial extent, when it has to do with describing black holes. The rest of The part of the write-up can be found at aske-skeptics.

The series provides an easy-to-follow explanation of the fundamental concepts in quantum theory, along with a summary of the principal theories proposed www.ozessay.com.au/research-paper-help by prominent scientists. There are a couple examples in the world of physics that might testify to this. Indeed, Gabora and Kitto happily acknowledge their experiment really doesn't assess the funniness of all feasible interpretations in every context.

The children must be in a place to recognize the objects. You want to research the reason behind unlevel footfall. Put simply, the presence of corpuscles accompanied by waves must be assumed in all situations.

The Ultimate Quantum Theory Explained Trick

Basically the thing is that translations aren't symmetries anymore so that Noether theorem doesn't help. Narrow specialization in fields has led to incredible discoveries. It is the sole law to rule all of these, (aserrrTolkien https://searchworks.stanford.edu/?f%5Bformat%5D%5B%5D=Map%2FGlobe&f%5Bgenre_ssim%5D%5B%5D=Road+maps&f%5Bgeographic_facet%5D%5B%5D=Arizona might have put it).

What's obvious to one isn't to another. An observation made by this kind of observer is known as an objective observation. It is known as gravitational lensing.

The fundamental issue with modeling humor is to locate a way to be a symbol of a joke at the present time it's understood. Under certain conditions, the component of apparatus might also be taken by means of an object that's microscopic, since the concept of with sufficient accuracy'' depends on the authentic problem proposed. In Science, the shape of an invisible entity is a problem of assumptions.

If you'd like to quote a particular part of the paper, you must incorporate the webpage name at the end. By themselves, these phrases are not that amusing. His very first foray in the writing world was with a neighborhood textbook Publishing Company.

The fundamental question is clear. As an example, you provided bank statements for the preceding calendar year. 1 reason for purchasing a research paper is to be in a position to have a superb quality best research paper writing written paper.

Some researchers utilize white noise to supply the spirits a small guidance. It's among the best mysteries of quantum mechanics. Time does not pass at the exact rate for everybody.

The relay is extremely useful once you want to control a huge quantity of current or voltage with the little electrical signal. The external voltage is adjusted so the current on account of the photoemitted electrons becomes zero. If you believe you will observe waves, you will observe waves and if you believe you will observe particles, you'll notice particles.

Photons have a certain quantity of energy. After the atom has an unequal number of electrons or protons. In classical mechanics, they exist in a specific place at a specific time.

What You Must Know About Quantum Theory Explained

In addition, there are some other terrific resources online. Concurrently that you ought to certainly apply your website to demonstrate that you've been the acceptable specialist for a specific sort of client, don't forget your site merely about you. It is your company card which is frequently reasons for individuals to use or drop a service.

The solution is found in the idea that life captures information from the environment in order to temporarily overcome the second law. You may just be capable of using the law of vibration to draw things you desire into your life, however there are a number of other laws in motion that would want to get taken into account. We offer the view of an international organization along with detailed understanding of local, state and US national difficulties.

Humor is famously context-dependentthe exact same joke can be funny or not based on factors like the way it's told, the personal conditions of the listener, and so forth. For these new answers, the research group and others can go back to the simulations. People have begun to realize that the matter of Earth is made from a few fundamental building blocks of nature.

The issue, obviously, is that there's no known means of measuring the funniness of all interpretations. Old paradigms block our capacity to look at new paradigms. All the proposed studies arecarried out depending on the physical procedure for quantum chaos.