EL TEU CENTRE MÈDIC A ROSESA Shuiroses des de fa 10 anys amb vosaltres oferint tota mena de medicina:

MEDICINA INTEGRATIVA

 • Medicina de Família i comunitària
 • Medicina tradicional Xinesa.
 • Acupuntura. Moxibustió. Ventoses
 • Medicina bioreguladora
 • Homeopatia
 • Flors de Bach
 • Terèpia neural
 • Dietètica i nutrició

INFERMERIAProtean

RISC CARDIOVASCULAR.

 • Electrocardiograma
 • Valoració cardiològica

SEXUALITAT I GINECOLOGIA

 • Fertilitat
 • Embaraç
 • Impotència

FISIOTERÀPIA

 • Massatge
 • Correns elèctriques i ultrasons
 • Embenats funcionals i neuromusculars
 • Drenatge linfàtic. Linfedema
 • Sohier
QUÈ FEM I TRACTAMENTSEspecialitats

Què fem?

La nostra proposta és la integració de la Medicina Occidental convencional amb la Medicina Tradicional Xinesa, desenvolupant una medicina que hom anomena integrativa i engloba el millor d’ambdues medicines, podent oferir un gran benefici pel pacient. Considerem a la persona en canvi constant amb relació permanent amb l’entorn, fet que ens dóna una visió global del pacient i la seva patologia.

Medicina Integrativa

MEDICINA INTEGRATIVA
MEDICINA INTEGRATIVA
La Medicina integrativa engloba la medicina convencional i la medicina natural, per posar a disposició del pacient tots els instruments possibles per a la seva curació. Es tracta de no menysprear la potencialitat de la medicina natural, acceptant al seu torn, l'enorme paper que la medicina convencional ha tingut en la millora de la qualitat de vida i en la supervivència de la població. Aquest tipus de medicina integral atén els aspectes globals de l'individu; fisiològic, psicològics, nutricionals i socials.
ACUPUNTURA
ACUPUNTURA
Moxibustió, Ventoses, Electroestimulació
L’acupuntura és una especialitat terapèutica de la Medicina Tradicional Xinesa que s’ha practicat i evolucionat al llarg de més de 3000 anys a l’Orient amb molt bons resultats. Allà s’utilitza amb finalitat preventiva mentre aquí a Occident s’utilitza a l’actualitat pel tractament d'aquelles patologies que anomenem funcionals tan físiques o psicològiques.
MOXIBUSTIÓ
MOXIBUSTIÓ
VENTOSES
VENTOSES
NUTRICIÓ
NUTRICIÓ
Basant-nos en els fonaments de la dietoteràpia de la Medicina Tradicional Xinesa que dona una importància vital a tot allò que mengem, com ho mengem, quan ho mengem i a la temperatura que ho ingerim, hem dissenyat dietes estacionals basades en la utilització d’aliments frescos i de temporada, que conjuntament amb una recuperació dels bons hàbits alimentaris es generen dinàmiques sanes en front el menjar que fan que el pacient normalitzi el pes i el pugui mantenir al llarg del temps.
HOMEOPATIA
HOMEOPATIA
És un mètode terapèutic per a la prevenció, alleujament o curació de malalties utilitzant medicaments homeopàtics. L'homeopatia és eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc.) com cròniques (al·lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc.), en infeccions de repetició (gola, orelles, ginecològiques, urinàries ....), i fins i tot en cures pal·liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament d'efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia ...).
TERAPIA NEURAL
TERAPIA NEURAL
La teràpia neural consisteix en l'aplicació de petites dosis d'un anestèsic local, generalment procaina, en determinats punts del cos. Mitjançant aquesta injecció apliquem un estímul inespecífic que estimula el sistema nerviós vegetatiu com a regulador de les funcions d'órgans i teixits per tal de recuperar el màxim equilibri enfront de les alteracions de l'organisme.
MEDICINA GENERAL
MEDICINA GENERAL
La medicina de família o medicina familiar és la disciplina mèdica que s'encarrega de mantenir la salut en tots els aspectes, analitzant i estudiant el cos humà en forma global (teoria holística de la pràctica mèdica) .
A cada país és diferent la seva denominació oficial: habitualment es fan servir les expressions: familiar, de família o comunitària, d'atenció integral, fins i tot amb combinacions entre elles.
A ShuiRoses es realitza un tipus d'exercici professional de la medicina amb un cos doctrinal clar, i delimitat per un conjunt de coneixements, habilitats i actituds. Si bé els metges de família per la seva formació poden exercir el seu treball en diversos camps laborals (serveis d'urgències i emergències, unitats tècniques, etcètera) el seu àmbit natural d'actuació és l'atenció primària.
MEDICINA BIOREGULADORA
MEDICINA BIOREGULADORA
La medicina bioreguladora és una eina més de la que es disposa per a tractar malalties. La medicina bioreguladora és un concepte d'eina terapèutica de medicaments utilitzats d'una manera concreta per tractar les malalties. És una tècnica que utilitza medicaments homeopàtics i intenta mantenir l'estabilitat dels sistemes que regulen l'organisme humà.

Salut de parella

GINECOLOGIA
GINECOLOGIA
OBSTETRICIA I EMBARÀS
OBSTETRICIA I EMBARÀS
INFERTILITAT
INFERTILITAT
UROLOGIA/PROSTATA
UROLOGIA/PROSTATA
IMPOTÈNCIA
IMPOTÈNCIA

Tractaments

Què tractem?

La Medicina Tradicional Xinesa i concretament l’acupuntura, es reconeix per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de 1979 com a teràpia efectiva per les següents patologies que podeu trobar en aquest llistat.

Amb la nostra àmplia gama d'especialitats que oferim junt amb l'acupuntura, podem donar tractament a la majoria de patologies que pateix la societat moderna i que us mostrem a continuació a l'esquerre.

Localitzat

APARELL DIGESTIU
APARELL DIGESTIU
APARELL RESPIRATORI
APARELL RESPIRATORI
CIRCULATORI
CIRCULATORI
DERMATOLOGIA
DERMATOLOGIA
DOLOR
DOLOR
És una de les principals aplicacions de l’acupuntura, al menys una de les més conegudes. S’obtenen molt bons resultats amb lumbàlgia, ciàtica, procesos inflamatoris, artrosi i neuropàties entre d’altres, inclús pot superar l’eficacia dels fàrmacs en alguns casos, podent progressivament anar deixant la medicació.
La millora del dolor amb el tractament amb acupuntura dependrà de la patologia de base que l’origina, el temps d’evolució, la seva intensitat i localització i l’edat del pacient entre d’altres factors. Aquesta millora es pot manisfestar de distintes formes com un descens en la intensitat del dolor, la reducció del nombre d’episodis de dolor i fins i tot la desaparició del dolor.
LESIONS ESPORTIVES
LESIONS ESPORTIVES
SUPORT AL PACIENT ONCOLÒGIC
SUPORT AL PACIENT ONCOLÒGIC
SISTEMA NERVIÓS I PSICOLÒGIC
SISTEMA NERVIÓS I PSICOLÒGIC

Dietes personalitzades

Infermeria

Medicina Estètica

MESOTERÀPIA
MESOTERÀPIA
VARIUS
VARIUS
PEELING
PEELING
ÀCID HIALURONIC
ÀCID HIALURONIC
BOTOX
BOTOX
El seu centre mèdic de referència a Roses. Visiti'ns avui

Things You Should Know About Hire Essay Writer

What is Truly Happening with Hire Essay Writer

In spite college everything, you are going to be given a newspaper that essay fulfill with your requirements. Assessing our article writing samples can provide you a fantastic idea if our essays' standard would be the quality you're looking for. A specialist essay writer delivers at all times to a excellent paper.

What to Expect From Hire Essay Writer?

In spite college everything, write essay for money you are going to receive a paper that article fulfill your requirements. Assessing our essay writing samples can provide you a good idea whether our essays' standard is the quality you're looking for. You do not need to be an essay author in order to place your feelings.

It's a fantastic idea to work with them to steer clear of adjustments that could be prevented by giving clear instructions since authors may not predict how you desire your composition to be. However the paper is written, it'll be regarded as a failure in the event of entry. When you wish to acquire pre written essays, you need to look at the payment choices.

Somebody does not have sufficient time to perform the assignments each and works. Academic papers can't contain any signals of plagiarism. Essay is among the most frequent written assignments pupils get annually.

The whole procedure is very transparent and you'll receive www.essay-writing-service.co.uk updates regarding the rise of your purchase. Most websites will have a great deal of downloadable resources for you to use free of cost but the attribute is in the support from a physics expert who can help you with individual queries and point you in the proper direction. Well-written content is important for search engine rankings and the sustainability of your website.

Research isn't cheating. Education can be a supplement to conventional education. Students believe the should hire writing businesses for a single motive or other.

In circumstances that are different, it's crucial that you produce an attempt by yourself. As a way to be always a leader you must possess leadership abilities that are effective. Quantity of knowledge has to present a topic in a suitable method.

The majority of the moment, pupils aren't able to finish their homework assignments without some type of aid. He may not possess all the time and because of the resultant hurry, they may wind up writing a excellent piece that leads to failing grades. He knows that college can be difficult, particularly if you are also currently working a job at the exact same moment.

The Lost Secret of Hire Essay Writer

Follow our strategies and don't forget the sole thing which could make you produce writing is worrying too much! When you make a bid to find what is the exceptional essay the idea regarding the condition of things in the marketplace of custom writing are likely to supply you genuine review sites. Attempt to discover https://www.cmu.edu/news/archive/2010/April/april19_hazawi.shtml a topic that you passionate about so you will have a lot of items to write.

The Basics of Hire Essay Writer

Have a look at their job if you found a service that has good reviews, it's still a fact you will have to have a look and select if their essays are what you're looking for. Essay is a thorough parcel of information on a specific topic. No matter your essay's subject tells about, you're conscientious into the dangers of complaining.

Essays are delivered in time. Obviously you're unable to compose your paper an expert essay author who cares may nevertheless completes determined by requirements and your standards it. It will be delivered on the date that you have specified or sooner.

Don't be concerned if you can't finish an article or research paper on a particular topic. Obviously you're unable to compose your paper a expert essay writer who cares may nevertheless completes determined by requirements and your standards it. Order now and relish your paper achieved with a savvy academician!

You perhaps don't know the title of such a writer. If you with favorable reviews that may write my article for money you've already found it. A professional can guarantee that you get value for the money.

Tons of pupils complain that should they sit down to compose an essay they do not have an idea to start with a brilliant bit of writing. You have a lot of reasons to hire expert essay writers at. Being an on-line essay writer is by no means a job.

Finding the Best Hire Essay Writer

Theintroduction of a dissertation proposalplays a critical role in creating a fantastic impression on the supervisor. Concerning the earlier mentioned argument that themselves may have a vague idea about what's being discussed in class it is quite far-fetched. Don't be afraid to get in touch with service agents or our college essay authors Should you would like to discover the reply to some question associated with your research.

You can handle the other questions in a different write-up. For that reason, it determines the chance of your dissertation subject is approved. But should you not get to select on the subject and you already have one that's been delegated to you, you may have to do a bit of research.

You've got a chance if you opt to employ services offered by 24, to take your operation to a level. The instances once we can assist you, change a fantastic thing. You don't have to be worried about getting or being scammed.

One of the perfect way to confirm if there is a writer reliable or not is simply going through the testimonials of their customer. Well, should you need to employ essay writers that were excellent that were decent , then you've got to pick on writer or the company quite carefully. It is only normal to be anxious about hiring an essay author as you can not ever be sure whether you're employing the service that is suitable or not.

There is an assortment of explanations for why students opt to get assistance. You can select the writing professional you believe is an excellent fit for your essay requirements. There's about how to develop into a fantastic essay author an range.